logo

2005

KÉPZÉS - KIRAKATVERSENY SZERVEZÉS - VÉDNÖKSÉG - ZSŰRIZÉS - SZAKÉRTÉS - HAGYOMÁNYŐRZÉS
 

 

 

 

KIRAKATBABÁK ÖLTÖZTETŐ-CSOMAGOLÓ VERSENYE
2011. november 9–10–11.

EREDMÉNYHIRDETÉS

Díjazottak:

I. helyezett: Szekeres Ágnes, építészhallgató
II. helyezett: Bárdos Júlia Carina
, üzletvezetö, tervezö
III. helyezett: Vörös Nikolett
, visual merchandiser


Versenyfelhívás

 

 


Összesen 13 versenybaba indult.
Csapatok és egyéni versenyzők készítették el a csomagolóanyagokból a kreációkat.Készült menyasszony estélyi ruha, elegáns és modern öltözék.
A felhasznált anyagok: átlátszó, víztiszta, színes és fekete fóliák, alufólia, habfólia, légpárnás (buborék) fóliák, aroma tartó fólia, hullámpapaír, papír szecska, karton, vetex, boríték...
Az anyagokat a G pavilonban kiállító cégek ajánlották fel.

Díjak: 2012-es évi belépőkártya a Hungexpó vásáraira, Hungepó 1 G pendrájv, egy éves Sign and Display reklámmagazin előfizetés az első három díjazottnak. valamint a különdíjasnak. Az első helyezést elért versenyző számára a colormanagement.hu egy színskálát ajánlott fel. További nyeremények: egy éves egyéni honlap a Dekorszövetség jóvoltából a 2012 évre a www.dekorszovetseg.hu site-on, V.I.P Dekorszövetség tagság 2012-es évre, valamint a Dekorszövetség plakettje, melyet Polónyi Károly készített.

A versenyben résztvett Bárdos Júlia Carina, Farkas Zsófia és Nagy Orsolya, Jákói Mari, Lőrinczi István, Rátkai Zsuzsa, Machné Harkai Krisztina, Salamon Erika, Molnár Mária, Péchy Szandra, Schuller Mária, Szekeres Ágnes, Szokola Mari és Szép Ágnes, Vörös Nikolett–Dallos Emese – Varró Szilvia – Gondy Brigitta – Törzsök Barbara.

Gratulálunk a versenyzőknek!

 

néhány kép a versenyről

foto
foto foto
   
foto
foto
fot
 

Dekorszövetség
a Facebookon!

Facebook Keress minket
a Facebookon!


VISSZA A FŐOLDALRA >>